پارچه کانتینری خوب و مناسب برای ماشین ها چه ویژگی هایی دارد، پارچه کانتینری یکی از نوع های پارچه های مقاوم و مناسب است که برای استفاده به عنوان چادر کانتینری انتخاب میکنند.
از پارچه های ترازیتی و پارچه های کانتینری میتوان استفاده زیادی در اجرای پوشش دادن بار ها و وسیله ها کرد. این پارچه ها را میتوان در عرض های ۴ متر که در بازار وجود دارد تهیه کرد.
این پارچه ها مقاومت در برابر حرارت و یخ زدگی دارند.
از پارچه ها برزنت کانتینری که جنس ضد آب دارند میتوان برای روکش دادن کالاهای موجود در کامیون ها ، تریلی و وانت به کار می رود.
اما قیمت چادر کانتینری را بر اساس عرض آن و هم چنین کیفیت مناسب مشخص میکنند.
این چادرها که برای پوشاندن کالا هستند قیمت های مناسبی دارند که میتوان به مشتریان ارائه کرد. از این چادر ها میتوانید چند بار استفاده کنید و از این نظر میتواند برای مشتری اقتصادی و کم هزینه باشد.
این چادرها به دلیل اینکه حجم کمی دارند سبک هستند و به همین دلیل پرطرفدارند.
پارچه برزنت کانتینری چه کاربردی دارد ؟
همانطور که از متن های فوق دریافتید از پارچه های برزنتی برای حمل بار های جاده ایی توسط کامیون و وانت و … استفاده میشود.
اما علاوه بر آن میتوان برای حمل بار در کشتیرانی ها، حمل و نقل های ریلی و حمل بار بوسیله قطار استفاده کرد.
در کشاورزی و دامپروری از چادر های برزنت برای روکش بار استفاده میکنند.
بنابراین میتوان گفت استفاده از پارچه های ترانزیتی فقط به حمل بار در جاده ها مربوط نمیشود.
مهمترین ویژگی های پارچه کانتینری چیست؟
پارچه های کانتینری از آن جهت که از بار های کانتینر محافظت می کند باید از یکسری ویژگی های اصلی برخوردار باشد تا به بار کانتینر در انواع شرایط آب و هوایی آسیبی رسانده نشود.
در اینجا به چند تا از مهمترین ویژپگی های پارچه کانتینری اشاره کرده ایم.
پارچه کانتینری و نفوذ پذیری هوا
پارچه های کانتینری از مواد طبیعی تشکیل شده اند بنابراین اجازه می دهد هوا بین الیاف جداگانه جریان یابد. این یک ویژگی مهم است زیرا اجازه نمی دهد تا بار زنگ بزند.
تارهای تنفسی از ایجاد رطوبت بر روی بار جلوگیری می کند. بنابراین، این پارچه ها بیشتر برای بارهای حساس به رطوبت در نظر گرفته می شوند.
ویژگی تنفس، پارچه کانتینری را به گزینه ای مناسب برای پوشاندن بار در هوای گرمتر تبدیل می کند. عوامل موثر بر تنفس پارچه کانترینی شامل ساختار پارچه پایه، چگالی پارچه، مواد، نوع پوشش ضد آب و چسبندگی رزین است.
به طور مثال: با افزایش میزان چسبندگی رزین، نفوذپذیری هوا در پارچه کاهش می یابد. به طور کلی باید بدانید، بیشتر چادرهای نفوذپذیر هوا از پنبه، وینیلون، لاک و دیگر پارچه های کوتاه بافته شده و با موم پارافین یا رزین اکریلیک ساخته شده است.
استحکام کششی پارچه کانتینری
مطالب مرتبط: برزنت
پارچه کانتینری هنگام استفاده باید تحت تنش های مختلفی قرار گیرد. زیرا در حین استفاده، تحت تأثیر نیروهای اضافی مانند: باد ، باران قرار می گیرد.
با وجود این نیروهای خارجی، پارچه برزنتی باید شکل اولیه خود را حفظ کند و به راحتی تغییر شکل ندهد.
این امر مستلزم آن است که پارچه کانتینری دارای استحکام کششی بالاتری باشد و نباید در استحکام کششی در جهت تار و پود تفاوت زیادی وجود داشته باشد.
به ویژه استحکام کششی چادرهای بزرگ بسیار مهم است. به طور کلی ، پارچه کانتینری از پلی استر با مقاومت بالا ، وینیلون و سایر پارچه های با الیاف بلند ساخته می شود و با روکش های رزین وینیل کلراید و رزین پلی اتیلن کلروسولفون دار ضد آب می شوند. در نظر داشته باشید
استحکام پارچه کانتینری عمدتا با استحکام ماده الیاف و تراکم پارچه تعیین می شود.
کشیدگی و ثبات ابعادی
از پارچه های کانتینری همیشه به به عنوان محافظت و پوشش از بار استفاده می شود.
یکی از مهمترین ویژگی های پارچه کانتینری این است که کشیدگی پارچه نباید زیاد باشد و باید ثبات ابعادی داشته باشد تا زمانی که از آن استفاده می شود پس از کشیدگی به آسانی حالت اولیه خود برگردد و ابعاد آن تغییر نکند.
قدرت پاره شدن پارچه کانتینری
آسیب به پارچه های کانتینری عمدتاً در اثر پارگی ایجاد می شود، بنابراین مقاومت در برابر پارگی یکی از خاصترین و مهمترین ویژگی های پارچه کانتینری است. البته باید بدانید که چه چیزی باعث پارگی در پارچه کانتینری شده است.
دلایلی برای پارگی پارچه وجود دارد یکی از آن ها وجود اجسام خارجی است که منجر به پارگی می شوند و بعد از ایجاد سوراخ، آن برزگ تر شده و به یک شکاف برزگ تبدیل می شود.
یکی دیگر از دلایل کشش زیاد پارچه و فشار بار بر آن است. دلایل زیادی برای پاره شدن پارچه وجود دارد بنابراین پارچه کانتینری نیاز به استحکام کششی بالا و مقاومت پارگی بالا دارد تا در برابر فشار های داخلی و آسیب های خارجی مقاوم باشد.
مقاومت در برابر آب
مقاومت در برابر آب از اصلی ترین و مهمترین ویژگی های پارچه کانتینری است. انواع پارچه های کانتینری با روکش هایی مانند: چربی وینیل کلراید که در شکاف های بافت پارچه پر می شود، در برابر آب مقاوم می شوند.
با توجه به این ویژگی به سادگی می توانید از پارچه های کانتینری در آب و هوای بارانی و برفی استفاده کنید. توجه داشته باشید که اگر این روکش ها نازک باشند، هنگام باز کردن، خم و تا کردن، ساییده شدن، به راحتی لایه روکش دار از بین می رود که ممکن است باعث ورود آب به بارها شود.
مطالب مرتبط: پارچه کانتینری